onsdag 9. april 2008

Las Palmas hel dagen i dag...


og Arucas på kvelden selvfølgelig;-)


I dag gikk vi fra Auditoriet i Las Palmas (Las Arenas sentret), hvor vi rett og slett holdt på og smelte bort, og bort til Manolo med solsengene som er nesten i andre enden av stranda.


Ved auditoriet var det så godt som vindstille og med 32 grader så holdt jeg på og dø ihvertfall... "Heldigvis" blåste det "småjævler" når vi kom ned til stranda så det faktisk var mulig å gå uten og steke bort. Med faktor 10 var det bare og ta sikte på ett apotek så vi fikk kjøpt noe som virket og solfaktor 25 var ett must mente pharmasøyten så det ble det.


Da vi kom frem til Manolo blåste det så mye att parasollene ikke kunne stå oppreist, for da dro de sin vei, så de ble brukt som vindskydd... Med solkrem på kroppen og sandstorm ble vi fine (Full pealing) ;-). Jeg badet en halv times tid i det brusende vannet mens Lill kjempet med og holde sanden borte fra seg.


Så begynte tråkkingen... Vi skulle til El Corte Ingles og sjekke forhåldene, som er ett eksklusivt shoppingsenter med alt fra matvarer, klær, musikk. elektrisk og blablabla... Etter litt småshopping bar veien til Arucas hvor vi spiste en skikkelig god middag. Lill og fattern spiste Baccalao (ostegratinert) og jeg spiste strimlet indrefilet i sennepssaus. Ikke rart en blir tjukk og rund hehe. Lill hadde en god Rioja vin til og jeg og fattern drakk Tropical. Veit ikke hva vi finner på i morgen men jeg tipper det blir bading og soling på Las Canteras;-)

Ingen kommentarer: