tirsdag 8. april 2008

Yepp, Det ble Arguineguin ja...


Men der var det "drittvær" i dag... Overskyet og litt regn faktisk.... Så vi shoppet noen greier på markedet der og fant ut att vi tok lunsjen i Las Palmas hvor det var knallvær og 37 grader... Spiste ett bedre lunsjmåltid og la oss på stranda og slappet av en times tid.

Bare jeg som badet da.. i 1,5 meter høye bølger! (Fattern vasset heeeelt opp til ankelen... stolt som en hane :-) )Playa De Las Canteras i Las Palmas er den absolut beste stranda på hele øya om vi tar de "tilgjengelige" strendene i betraktning. Gui gui stranda på vestkysten er vist den beste men kun tilgjengelig fra båt om ikke du vil tusle ett par timer for og komme dit....


Tok middagen i Las Palmas i dag også i motsetning til tidligere dager da vi har spist i Arucas. Ble ingen siesta i dag heller så for meg blir det tidlig kvelden, men fatter'n skal ned på Bar El Parque for en kaffe og sikkert en cognac før han tar kvelden...


Lill har fått fin farge og jeg tror hun koser seg... Hun fant dagens restaurant da hun ville ha lam i dag, og det ble det :-)

1 kommentar:

evenlut sa...

Fy flate - blir ikke noe særlig misunnelig av å kikke på bildene dine. Æ VIL OXO HA SOL OG VARME! Her starta det å snø idag faktisk! Hadde hjemmekontor igår, og da var det så kaldt at jeg begynte på den siste vedsekken...... Argh - men sikkert perfect timing på ferie, da! :)
Kos deg/dere masse!