mandag 4. mai 2009

Mandag 4. mai startet med og....

... ja... overraskende nok... stå opp:-)Spiste en ok frokost før vi dro ned til Las Palmas i fattern's "Super SS Rally GT Fatsback Hardtop Sprint" (Nissan Almera) og parkerte ved Krauss Auditoriet ca klokka 10:30 noe som er grytidlig for oss:-)

Ruslet hele den 3 km lange stranden og kjente litt på vannet og ruslet inn i byen når vi gikk forbi solsengene til Fillipe. Gradestokken nærmet seg 30 grader nå og det begynte og bli behgelig varmt.

Så da satte vi oss til i Catalinaparken og tok en liten forfriskning. En fin park hvor det er mye liv og en del og se på. Dette er stedet for de kanariske pensjonistene i Las Palmas på dagtid da de sitter og spiller alle slags spill på en av utestedene der. Domino, kortspill osv...Så ble det en liten kjapp tur innom El Corte Ingles for og finne noe glutenfritt brød til Lill og deretter dro vi på Playa De Las Canteras igjen og la oss ned på hvert vårt håndkle for og slappe av:-) Lill solet seg til rød og jeg holdt meg for det meste i vannet etter en stund i solen.


Så var det middag da... pust og pes... for en middag! Lill tok en entrecote som var som mørbrad og vistnok helt nydelig og jeg tok en solomillo a la pimienta (Pepperstek) med en skikkelig bra fløte-peppersaus som smakte helt konge:-P Stedet vi spiste på het "Pizzeria Harimaguada" og lå rett ved Parken "Jardimes Municipales" tror jeg det heter.... de hadde bra mat, koselig musikk og en veldig behagelig atmosfære:-) Kan anbefales!


Ingen kommentarer: