fredag 8. mai 2009

Torsdag 7. mai...


I dag skulle det være marked i Mas Palomas så vi dro dit og håpet på og finne dette markedet. Etter mye hit og dit og frem og tilbake fant vi ikke noe marked så vi lot juggelet seile sin egen sjø og dro inn til Puerto De Mogan for og sole og bade. Til og med Lill badet her;-)
Etter en lang dag i sol og vann dro vi tilbake til Arucas for så og ta bussen ned til Las Palmas for og spise middag. Vi hadde sett en Italiensk restaurant som så koselig ut og ville prøve den.
Hyggelige kelnere osv men de kunne ikke lage biff... (i mine øyne). Ba om medium stekt kjøtt noe som har vært helt knall på de tidligere restaurantene vi har spist på her, men hos disse folkene her kom de med en biff som var 2 tommer tjukk og da er det umulig og få den bra. Siden kelnern ikke viste trynet sitt på lang tid og vi fektet med armene og gestikulerte villt for og få kontakt så ble potetene kalde og ølet tomt før de endelig kunne ta med seg biffene våre og dele de opp og steke de litt mere. og da den kom tilbake var den rett og slett "Well done" og potetene, 7 pommes frites eller noe, var kalde. Jippi, 40 Euro for en dårlig opplevelse. For de som liker rå biff var den sikkert helt nydelig, rett skal være rett og de var hyggelige der og hadde sikkert mye annet som var bra. Men Biff blir det ikke der noe mere for min del i alle fall.
I morgen spiser vi i Arucas...;-)
Buenos Noches!

Ingen kommentarer: